Endokrinológia

Orvook Pcs

Dr. Zatykó Máté

HTS Medical Békéscsaba - Dr. Zatykó Máté - Endokrinológia

Időpontfoglalás

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos tudnivalók egyeztetése céljából.

Rendelési idő

Hétfő: 16:15-19:00

Orvosi diplomám a Szegedi Orvostudományi Egyetemen szereztem meg 2015-ben. Belgyógyászati szakképzésem Kecskeméten, a Bács-Kiskun Vármegyei Oktatókórházban töltöttem. 2020-ban sikeres belgyógyászati szakvizsgát követően a Békés Vármegyei Központi Kórház Dr. Réthy Pál Tagkórházának Endokrinológia Osztályán helyezkedtem el. 2023-ban endokrinológia és anyagcsere-betegségek szakvizsgát tettem kiválóan megfelelt minősítéssel. Naponta legjobb tudásom szerint segítem a cukorbetegséggel élő pácienseim, követve a legfrissebb hazai és nemzetközi irányelveket, hogy a legmegfelelőbb életmód- és gyógyszeres terápiát nyújthassam számukra. Endokrinológia szakrendelésem keretén belül a fentiek mellett az agyalapi mirigy hormonalis diszfunkcióival, a pajzsmirigy- és mellékpajzsmirigy betegségeivel, a polycystas ovarium syndromával, a kálcium- és csont anyagcsere betegségeivel foglalkozom.

A Magyar Diabetes Társaság és a Magyar Endokrinológiai és Anyagcsere Társaság tagja vagyok. Rendszeresen tartok diabetes mellitust érintő előadásokat regionális konferenciákon, valamint gyógyszercégek megbízásából helyi rendezvényeken.

A Betegellátást magánrendelés keretein belül végzem, mely során holisztikus szemléletet követve vizsgálom és kezelem pácienseim.

 Rendelésem során testtömeg, testmagasság, haskörfogat, BMI, vérnyomás mérés mellett szükség esetén általános belgyógyászati fizikális vizsgálat is történik, EESZT hozzáféréssel anamnaesis részletes áttekintése, laboreredmények kiértékelése, a betegek életmód terápiás javaslattal történő ellátása, szükség esetén gyógyszerfelírás, szakorvosi javaslat kiadása emelt-, vagy kiemelt támogatással történő gyógyszer felíráshoz.

Rendelésem célja: Cukorbetegek, pajzsmirigy, mellékpajzsmirigy, hypophysis, testicularis- és ovarialis hormonalis elégtelenséggel élő betegek ellátása, ezen betegségek korai diagnosztizálása.

Tapasztalattal bírok a polycystas ovarium syndromával, obezitassal küzdő emberek kezelésében. Követem a legfrissebb irányelveket, hogy a legmodernebb, a nyugati orvostudomány által ajánlott terápiában részesüljenek betegeim. Szükségesnek tartom az atherosclerosis talaján kialakuló cardiovascularis betegségek, valamint tumoros betegségek jól ismert rizikófaktorainak (elhízás, hypertonia, dohányzás, mozgásszegény életmód, táplálkozás, hyperlipidaemia, …) korai felismerését és megfelelő kezelését, betegeim edukációját saját egészségük ápolásának módjairól, szükségességéről.


Kezelés

2023.12.01.-től érvényes árak:

Endokrinológia- cukorbetegség szakvizsgálat - 22.000Ft

Endokrinológia- cukorbetegség kontroll - 15.000Ft

Endokrinológia- pajzsmirigy, hormonális rendszer kontroll - 15.000Ft

Endokrinológia- pajzsmirigy, hormonális rendszer szakvizsgálat - 22.000Ft