Táplálkozási és életmód tanácsadás

Dr  Beke Szilvia 5 Hasznli 111

Dr. Beke Szilvia

HTS Medical Békéscsaba - Dr. Beke Szilvia - Táplálkozási és életmód tanácsadás

Időpontfoglalás

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos tudnivalók egyeztetése céljából.

Rendelési idő

Kedd: 15:00-18:00

Első, ápolói diplomámat, 1997-ben szereztem, majd 2011-ig a Békés megyei Képviselő testület Pándy Kálmán Kórházában dolgoztam függetlenített egészségnevelőként, ez idő alatt szereztem egy egyetemi oklevelet, valamint egészségföldrajzból doktoráltam. A kórházi tizennégy évem alatt kidolgoztam az osztályon folyó egészségfejlesztés gyakorlatát, illetve kezdetektől csatlakoztunk a Szív Világnap programhoz, mely elsősorban Gyula város lakosságát célozta és célozza meg ma is.
2010-ben kapcsolódtam be a felsőoktatásba, jelenleg a Gál Ferenc Egyetem Egészség- és Szociális Tudományi Karán dolgozom, mint dékánhelyettes, tanszékvezető, főiskolai tanár. Legutóbbi diplomámat 2020-ban szereztem a Semmelweis Egyetemen, mint okleveles táplálkozástudományi szakember.
Immáron közel tíz éve dolgozom a Sarkadi Kistérség Járóbeteg ellátásában, mint táplálkozási és életmódtanácsadó. Pácienseim leginkább túlsúllyal és ehhez tartozó kísérő betegséggel küzdöttek, küzdenek (magas vérnyomás, II. típusú cukorbetegség, stb.).
Tagja vagyok a Magyar Táplálkozás Tudományi Társaságnak és a Magyar Egészségügyi Szakdolgozói Kamarának (MESZK). Számos hazai és külföldi konferencián vettem részt az egészségmegőrzés témakörében.


Kezelés

2023.06.10.-től érvényes árak:

Táplálkozási és életmód tanácsadás 15.000Ft

Kontroll - 10.000Ft