HTS Medical Egészségközpont

Gyógytorna


Heizer Csilla

HTS Medical Pécs Heizer Csilla Gyógytorna

25 éves gyakorlattal, tapasztalattal


25 éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezem a mozgásszervrendszer gyógytorna kezelésében, rehabilitációjában.
A problémák kialakulásának megelőzésében. Különös tekintettel az ortopediai problémákkal küzdők, a balesetben sérültek kezelésében, illetve a csecsemők, gyermekek mozgásfejlesztésében.
Egyéni, speciális kezelés alkalmazásával, életmódi tanácsokkal igyekszem a lehető legtöbb eredményt elérni a javulás, gyógyulás érdekében.

Kezelés:
2020.10.01-től érvényes ár:

- egyéni gyógytorna: 45 perc 8000Ft

Időpontkérés

Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos tudnivalók egyeztetése céjából.

Rendelési idő

Szerda: 16:00-20:00
Csütörtök: 16:00-20:00
HTS Medical Kft.


A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

Medical Center


A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

Szaküzleteink


A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.