HTS Medical Egészségközpont
 • Pécs:
 • +36 72 522 640
  +36 72 522 641
 • Budapest:
 • +36 1 236 0808
  +36 1 236 0809

  Gyógytorna


  Heizer Csilla

  HTS Medical Pécs Heizer Csilla Gyógytorna

  25 éves gyakorlattal, tapasztalattal


  25 éves gyakorlattal, tapasztalattal rendelkezem a mozgásszervrendszer gyógytorna kezelésében, rehabilitációjában.
  A problémák kialakulásának megelőzésében. Különös tekintettel az ortopediai problémákkal küzdők, a balesetben sérültek kezelésében, illetve a csecsemők, gyermekek mozgásfejlesztésében.
  Egyéni, speciális kezelés alkalmazásával, életmódi tanácsokkal igyekszem a lehető legtöbb eredményt elérni a javulás, gyógyulás érdekében.

  Kezelés:
  - egyéni gyógytorna: 45 perc 7000 Ft


  Időpontkérés

  Küldje el időpontkérését kollégáinknak. A megadott email címen vagy telefonszámon jelentkezni fogunk a pontos időpont egyeztetésével kapcsolatban.

  Rendelési idő

  Szerda: 16:00-20:00
  Csütörtök: 16:00-20:00

  Válasszon időpontot.


  Időpontkérés


  

  HTS Medical Kft.


  A HTS Medical Kft. gyógyászati segédeszközök forgalmazásával és egészségközpont - Pécs - működtetésével áll vásárlói és betegei szolgálatában. Cégünk a Hartmann márkatermékek kiemelt forgalmazója.

  Medical Center


  A HTS Medical Kft. - Medical Center - Pécs, Sziget út 77. szám alatt várja régi és új pácienseit, megújult környezetben, magas színvonalú ellátással és rövid határidővel. Egészségközpontunkban főorvosok, professzorok, barátságos környezetben várják a gyógyulni vágyókat, elérhető árakon rövid határidővel, ingyenes parkolási lehetőséggel.

  Szaküzleteink


  A HTS Medical Kft. szaküzleteivel országosan 2 városban találkozhat. Budapesten és Pécsen gyógyászati segédeszköz szaküzleteink széles kínálatával fogadja vásárlóinkat, pécsi egészségközpontunk széleskörű szakrendeléseivel várja pácienseit.